De tarieven van FT-CLUB Walburg

De tarieven van FT-CLUB Walburg

Doe de lidmaatschapstest

arrow-down

Passend programma

Bij FT-CLUB Walburg krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 16,50 per week tot € 33 per week voor het meest complete programma. Of kies voor een 4-weken kennismakings-succesprogramma voor € 99. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Monique

"Ik deed eind 2021 mee met een onderzoek naar de effecten van Functional Training bij FT-CLUB Walburg en merkte onmiddellijk resultaat. Na 4 weken was ik al duidelijk leniger, sterker en fitter. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Ja, ik train natuurlijk nog steeds bij FT-CLUB want ik voel me er heel prettig“

Monique

Patrick

"In januari heb ik Sportvasten gedaan bij FT-CLUB Walburg: 8 kg lichter, een vermindering van vetmassa van bijna 7 kg en 7 cm minder buikomvang!! Daarnaast voel ik me SUPERFIT en heb ik onlangs meegedaan aan de HYROX PFT! Dankjewel voor de coaching #freddegeus #ftclub.zwijndrecht.walburg en natuurlijk #sportvasten."

Patrick

Daan

"Ik was voorheen nooit lang lid van een sportschool. Veel beloven, weinig waarmaken.  Wat een verademing is het dan bij FT-CLUB Walburg! Leuke mensen, leuke coaches, altijd veel variaties in de trainingen. En effectief want ik ben 12 kilo kwijt en heb tegelijkertijd veel meer spiermassa gekregen. Een echte aanrader!"

Daan

Esmee

"Ik ben er al vanaf het begin bij en ik blijf enthousiast. Complimenten voor alle coaches en de sfeer. Echt gezellig!"

Esmee

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen bij FT-CLUB Walburg in Zwijndrecht

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van FT-CLUB Walburg omvat: Personal training, Functionele training & Small group training

Hoe het werkt

Hoe het werkt”: Zodra we je antwoorden hebben ontvangen, bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat je jouw gezondere, fittere leefstijl start bij FT-CLUB Walburg. Net als al die anderen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij FT-CLUB Walburg!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de FT-CLUB Walburg lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van FT-CLUB Walburg omvat alles van Personal Fitness, Small group training & Functional fitness

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met FT-CLUB Walburg! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 2 jaar dé specialist voor Personal Fitness, Small group training & Functional fitness in Zwijndrecht. Met de Gratis Try-out Training kan je nu kennis maken met sporten bij FT-CLUB Walburg. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie

× WhatsApp ons