Het aanbod van FT-CLUB Walburg

Het aanbod van FT-CLUB Walburg

Ontdek het veelzijdige functional training-, fitness- en personal training aanbod van FT-CLUB Walburg.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Personal Training is de meest intensieve vorm van begeleiding. Met Personal Training gun je jezelf de volle focus van de COACH. Dat garandeert een strikt op jou toegespitst programma en de meest effectieve weg naar je gewenste resultaat.  

HYROX
HYROX

HYROX is een snelgroeiend internationaal platform van indoor Functional Training-events. In Nederland is, na Amsterdam (RAI) en Maastricht(MECC), ook Rotterdam Ahoy gastheer van HYROX! FT-CLUB Walburg is Official HYROX Gym Partner.

Meer informatie
Functional Training
Functional Training

Functional training is de meest effectieve en gevarieerde workout die er is. Je traint volledige beweegpatronen in plaats van afzonderlijke spieren, zoals in traditionele fitnesscentra. Dit voel je direct in het dagelijks leven en bij het beoefenen van je favoriete sport.

Meer informatie
Small Group Training
Small Group Training

Een klein groepje met één doel! Je ervaart in deze unieke trainingsopzet het gevoel van 1 op 1 training. Kwaliteit en trainingsvariatie is gewaarborgd, o.a. door de regelmatige bijscholing van je COACH. Be guided! Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, jong of oud, meer kracht, betere prestaties of een beter figuur wilt... Je vindt zeker de optimale training voor jouw persoonlijke situatie.

Wat onze leden zeggen

Monique

"Ik deed eind 2021 mee met een onderzoek naar de effecten van Functional Training bij FT-CLUB Walburg en merkte onmiddellijk resultaat. Na 4 weken was ik al duidelijk leniger, sterker en fitter. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Ja, ik train natuurlijk nog steeds bij FT-CLUB want ik voel me er heel prettig“

Monique

Patrick

"In januari heb ik Sportvasten gedaan bij FT-CLUB Walburg: 8 kg lichter, een vermindering van vetmassa van bijna 7 kg en 7 cm minder buikomvang!! Daarnaast voel ik me SUPERFIT en heb ik onlangs meegedaan aan de HYROX PFT! Dankjewel voor de coaching #freddegeus #ftclub.zwijndrecht.walburg en natuurlijk #sportvasten."

Patrick

Daan

"Ik was voorheen nooit lang lid van een sportschool. Veel beloven, weinig waarmaken.  Wat een verademing is het dan bij FT-CLUB Walburg! Leuke mensen, leuke coaches, altijd veel variaties in de trainingen. En effectief want ik ben 12 kilo kwijt en heb tegelijkertijd veel meer spiermassa gekregen. Een echte aanrader!"

Daan

Esmee

"Ik ben er al vanaf het begin bij en ik blijf enthousiast. Complimenten voor alle coaches en de sfeer. Echt gezellig!"

Esmee

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Try-out Training!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Functional Training tot Personal Training bij FT-CLUB Walburg

Met ons specialistische aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Zwijndrecht. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: functional training, personal training en small group training. Met onze Gratis Try-out Training en onze Lidmaatschapstest kan je altijd gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met FT-CLUB Walburg

× WhatsApp ons