HYROX bij FT-CLUB Walburg

HYROX bij FT-CLUB Walburg

Haal het beste uit jezelf!

arrow-down

Wat is HYROX?

HYROX is een snelgroeiend platform van indoor Functional Training-events in inmiddels 8 landen, waaronder Nederland. Na Amsterdam (RAI) en Maastricht(MECC), is Rotterdam Ahoy gastheer van HYROX!
Functional Training is zonder enige twijfel bijzonder effectief voor je coördinatie en balans, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid, maar het ontbrak tot dusver aan een vorm van jezelf kunnen meten. En aan een vorm competitiviteit….. Als je begint of ooit bent begonnen met joggen, herken je het wel: een ‘jog’ wordt een duurloopje van 5 en misschien wel 10, 15 km. En misschien lonkt daarna wel een halve- of misschien zelfs een hele marathon…
Zo is HYROX een soortgelijk platform om jezelf te testen op gebied van Functional Training: een mix van telkens 1 km rennen, gevolgd door een Functional Training-oefening. En dat hoeft niet alleen, dat kan ook samen met een ‘buddy’, of zelfs in een team van 4 personen. Zo is HYROX voor iedereen bereikbaar, dus ook voor jou!

JOIN OUR PERFORMANCE TEAM

Meer informatie

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Wat onze leden zeggen

Monique

"Ik deed eind 2021 mee met een onderzoek naar de effecten van Functional Training bij FT-CLUB Walburg en merkte onmiddellijk resultaat. Na 4 weken was ik al duidelijk leniger, sterker en fitter. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Ja, ik train natuurlijk nog steeds bij FT-CLUB want ik voel me er heel prettig“

Monique

Patrick

"In januari heb ik Sportvasten gedaan bij FT-CLUB Walburg: 8 kg lichter, een vermindering van vetmassa van bijna 7 kg en 7 cm minder buikomvang!! Daarnaast voel ik me SUPERFIT en heb ik onlangs meegedaan aan de HYROX PFT! Dankjewel voor de coaching #freddegeus #ftclub.zwijndrecht.walburg en natuurlijk #sportvasten."

Patrick

Daan

"Ik was voorheen nooit lang lid van een sportschool. Veel beloven, weinig waarmaken.  Wat een verademing is het dan bij FT-CLUB Walburg! Leuke mensen, leuke coaches, altijd veel variaties in de trainingen. En effectief want ik ben 12 kilo kwijt en heb tegelijkertijd veel meer spiermassa gekregen. Een echte aanrader!"

Daan

Esmee

"Ik ben er al vanaf het begin bij en ik blijf enthousiast. Complimenten voor alle coaches en de sfeer. Echt gezellig!"

Esmee

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Vraag alle (start)informatie aan

× WhatsApp ons