Over FT-CLUB Walburg in Zwijndrecht

Over FT-CLUB Walburg in Zwijndrecht

Bij FT-CLUB Walburg wordt je weer fitter, gezonder, sterker en slanker. De COACHES staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis try-out. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk: ben je al niet best een tijd bezig met uitstellen…? Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Bij FT-CLUB Walburg in Zwijndrecht vind je jouw COACH.

arrow-down

Waarom FT-Club Walburg

Meer motivatie
Meer motivatie

De community en je coach verhogen je motivatie maximaal. De snelle resultaten van de workout training helpen daar ook een handje bij. Start now!

Optimale & individuele coaching
Optimale & individuele coaching

Max. 12 deelnemers met 1 doel! Een persoonlijke coach begeleidt je bij elke workout, zodat je conditie opbouwt en altijd individueel en optimaal wordt ondersteund. Ideaal ook voor medische fitness.

Kleine groep, meer fun
Kleine groep, meer fun

Variatie, individuele aanpassing van de oefeningen en workouts in een kleine groep staan garant voor plezier. Want zonder fun geen resultaat. Join the community!

Betere resultaten
Betere resultaten

De holistische aanpak geeft snel resultaat. Je traint tegelijkertijd kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, mobiliteit, stabiliteit, wendbaarheid en snelheid. Je traint complete bewegingen in plaats van geïsoleerde spieren zoals bij klassieke krachttraining.

Het FT-CLUB Walburg team

Genny Felicia
Genny Felicia

Head Coach / Personal trainer

Dababi Med
Dababi Med

Coach / Personal Trainer

Fred de Geus
Fred de Geus

Performance Coach

Floris Kort
Floris Kort

Coach

Niki Jegen
Niki Jegen

Coach

Kay Verzijl
Kay Verzijl

Coach

Ruben Oerlemans

Coach

Nadia Swinkels

Coach

<iframe width=”1200″  height=”700″  src=https://ft-clubwalburg.virtuagym.com/webshop/?club=SmFxejJWSHdFZVQycUtoZ0YvZEpwUT09&embedded=1  scrolling=”yes”  iframeborder=”0″  style=”border:none” ></iframe>

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Monique

"Ik deed eind 2021 mee met een onderzoek naar de effecten van Functional Training bij FT-CLUB Walburg en merkte onmiddellijk resultaat. Na 4 weken was ik al duidelijk leniger, sterker en fitter. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Ja, ik train natuurlijk nog steeds bij FT-CLUB want ik voel me er heel prettig“

Monique

Patrick

"In januari heb ik Sportvasten gedaan bij FT-CLUB Walburg: 8 kg lichter, een vermindering van vetmassa van bijna 7 kg en 7 cm minder buikomvang!! Daarnaast voel ik me SUPERFIT en heb ik onlangs meegedaan aan de HYROX PFT! Dankjewel voor de coaching #freddegeus #ftclub.zwijndrecht.walburg en natuurlijk #sportvasten."

Patrick

Daan

"Ik was voorheen nooit lang lid van een sportschool. Veel beloven, weinig waarmaken.  Wat een verademing is het dan bij FT-CLUB Walburg! Leuke mensen, leuke coaches, altijd veel variaties in de trainingen. En effectief want ik ben 12 kilo kwijt en heb tegelijkertijd veel meer spiermassa gekregen. Een echte aanrader!"

Daan

Esmee

"Ik ben er al vanaf het begin bij en ik blijf enthousiast. Complimenten voor alle coaches en de sfeer. Echt gezellig!"

Esmee

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

FT-Club Walburg in Zwijndrecht: Jouw partner voor Functional Training, Personal Training en Fitness

Het is al meer dan [X] jaar bekend dat FT-Club Walburg mensen uit Zwijndrecht helpt op het gebied van strenght, mobility, burn en movement. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze gratis try-out training en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! We zijn gecertificeerd voor reanimatie- en AED, AED aanwezig.

Maak kennis met FT-Club Walburg

× WhatsApp ons