Functional Training bij FT-CLUB Walburg

Functional Training bij FT-CLUB Walburg

Functional Training is de toekomst!

arrow-down

MOBILITY
MOBILITY

Deze training overtuigt! Door gerichte training van je bindweefsel (fascia) en actieve stretching, maak je tijdens deze workout spanningen los. Pijn vermindert en je bewegingsvrijheid verbetert. Naast deze focus van de Mobility-workout versterk je jouw core. Je coach begeleidt je aan de hand van krachtoefeningen en effectieve circuit-trainingsmethodes. Deze training is ideaal voor beginners, als hersteltraining na een wedstrijd of als medische training. Doel: de mobiliteit verhogen, pijn verminderen en blessures voorkomen!

MOVEMENT
MOVEMENT

In onze Movement workout staat actieve beweging met plezier centraal. Na de Mobility warming-up wacht je een uitdagende workout waar je vooral werkt met je eigen lichaamsgewicht. Het verbeteren van je houding en het ontwikkelen van kracht en conditie zijn het resultaat van onze innovatieve Movement workout. Doel: een betere houding, optimale beweeglijkheid en stimuleren van je vetverbranding!

STRENGTH
STRENGTH

Tijdens deze intensieve training werk je vooral aan je krachtontwikkeling. Het centrale element hierbij is de duurzame gezonde ontwikkeling van functionele kracht en -spieren. Daarbij blijven we trouw aan het motto "Train hard, but smart"! Doel: sterker worden, spieren opbouwen en op de lange termijn fit en gezond blijven!

BURN
BURN

Beoefen je actief een sport als bijvoorbeeld hardlopen, hockey, voetbal of tennis? Ben je competitief ingesteld? In deze cardio-training train je, na een korte Mobility- en Movement-warming-up, in de voor jou hoogst mogelijke intensiteit. Hierdoor verbeter je je sportprestaties en verhoog je je spier-uithoudingsvermogen aanzienlijk. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar!

Doel: verbeteren van je fysieke prestaties, conditie opbouwen, het verhogen van je spier-uithoudingsvermogen en athletisch vermogen.

Wat is Functional Training?

Functional Training is de meest doelgerichte workout die er is en die bovenal rekening houdt met jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen.

Bij Functional Training wordt gebruik gemaakt van eenvoudige hulpmiddelen zoals losse gewichten, kettlebells, medicine balls, resistance bands of balans-trainers. Bij iedere workout train je complete beweegpatronen in plaats van geïsoleerde spieren.

Functional Training verbetert niet alleen de algehele functie van het lichaam, maar verhoogt ook de spierkracht en je uithoudingsvermogen. En het bouwt de spierstabiliteit op om dagelijkse bezigheden gemakkelijker uit te voeren. De invulling van de workouts is individueel en erop gericht om je beter te laten functioneren in het dagelijkse leven.

Ook als je aan een specifieke sport doet, verbeter je je prestaties aanzienlijk met Functional Training. Je perfectioneert algemene beweegpatronen en die van jouw favoriete sport. We analyseren en corrigeren zwakke punten zodat je blessures voorkomt. Door kleine aanpassingen op maat past de Functional Training workout precies bij jouw individuele situatie en speciale doel.

Doel: verbeteren van je fysieke prestaties, conditie opbouwen, het verhogen van je spier-uithoudingsvermogen en athletisch vermogen.

Meer informatie

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Wat onze leden zeggen

Monique

"Ik deed eind 2021 mee met een onderzoek naar de effecten van Functional Training bij FT-CLUB Walburg en merkte onmiddellijk resultaat. Na 4 weken was ik al duidelijk leniger, sterker en fitter. Zichtbaar, voelbaar en meetbaar. Ja, ik train natuurlijk nog steeds bij FT-CLUB want ik voel me er heel prettig“

Monique

Patrick

"In januari heb ik Sportvasten gedaan bij FT-CLUB Walburg: 8 kg lichter, een vermindering van vetmassa van bijna 7 kg en 7 cm minder buikomvang!! Daarnaast voel ik me SUPERFIT en heb ik onlangs meegedaan aan de HYROX PFT! Dankjewel voor de coaching #freddegeus #ftclub.zwijndrecht.walburg en natuurlijk #sportvasten."

Patrick

Daan

"Ik was voorheen nooit lang lid van een sportschool. Veel beloven, weinig waarmaken.  Wat een verademing is het dan bij FT-CLUB Walburg! Leuke mensen, leuke coaches, altijd veel variaties in de trainingen. En effectief want ik ben 12 kilo kwijt en heb tegelijkertijd veel meer spiermassa gekregen. Een echte aanrader!"

Daan

Esmee

"Ik ben er al vanaf het begin bij en ik blijf enthousiast. Complimenten voor alle coaches en de sfeer. Echt gezellig!"

Esmee

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Vraag alle (start)informatie aan

× WhatsApp ons